Hőszigetelés - homlokzati hőszigetelés

Hőszigetelés:

Lényege a megfelelő komfortérzet nyújtása az évszak és az időjárástól függetlenül. Nyáron a hosszan tartó napsütés, még télen a hidegek jelentik a legnagyobb kihívást. A jó hőszigetelő rendszerek kiépítésével meg újíthatja az lakása belső klímáját, ezen felül kimagaslóan csökkentheti a fűtés/hűtés költségeit.

Vállalkozásunk már több mint 10 éve foglalkozik hőszigeteléssel, ezen idő alatt sokat kutattunk a jó hatásfokú és környezetbarát szigetelés elérése érdekében.


Miért fontos a jó hőszigetelés?


Röviden és tömören, hogy jó közérzetet ad a épület minden részén Ha egy olyan lakásban vagyunk ahol nincs hőszigetelés, akkor észlelhetjük azt, hogy a különféle helységekben, illetve a külső falaktól a ház középpontjába érve más hőmérsékleteket érezhetünk. Tulajdonképpen egy jó hőszigetelő rendszerrel ezt az érzetet szüntetjük meg.


Mire való még:


Évszaktól függően, a hideg-meleg váltakozása miatt a falaink is rongálódnak. Nyáron domború, míg télen homorú lesz. Több éveken át történő mozgások leamortizálják a falaink élettartalmát, amely egy hajszálrepedéstől egészen nagyobb repedésig is elmehet. A szigetelő rendszerek a fagyhatár csökkentése miatt a gépészeti csöveink fagyveszélyét is csökkentik.


Költségmegtakarítás:


A megrendelőink 80%-a költségmegtakarítási célból hív fel bennünket, mint kivitelező céget. A polisztirollapos hőszigetelés felhasználásával egy fal hőszigetelő adottsága 40-70%-al emelkedhet, amelyet már jelentősen spórolhatunk.


Ahhoz, hogy mennyit takarítunk meg, nagy részben attól függ hogy milyen az anyagminőség, a ház további hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli részeitől, a tégla hőátadó képességétől és a kivitelező cég gondos munkájától. Megtakarítás kalkulátor...

Cégünk a 10 éves hőszigetelési tapasztalata során elsajátított sok dolgot, így egy árajánlatkérés, vagy személyes felmérés során azonnal kalkulálunk önnek egy körülbelüli értéket, hogy mennyit spórolhat, ha cégünkkel csináltatja a hőszigetelést.Penészedés falgombásodás:


Sok ellenkező véleményt hallottam, hogy egy szigetelés a légzárás miatt akár gombásodást, penészt is okozhatunk vele a lakásunkban. Szerintünk ez egy eléggé helytelen vélemény.

Mivel a harmatpontot kitoltuk a falsíkra, így egy megfontolt szellőztetés és megfelelő szaktudású szakember munkája segítségével csökkentjük a párakondenzációs veszélyt. Magyarul még egyszer elmondom, hogy egy szigetelésre szakosodott szakember és átgondolt szellőztetésnél ez az épületek belső penészedésének és gombásodásának végét jelentik.


Könnyebben értékesíthető ingatlanok


A több éves panelrekonstrukcióink után mára odáig jutottunk, hogy elkezdték statisztikailag is felmérni a hőszigetelt és hőszigeteletlen épületek közötti eltérést. Sajnos a panellakásoknál az árban még nem jelenik meg az eltérés, mivel a gazdasági válság a lakásvásárlásokat nagyon lecsökkentette, de az biztos, hogy könnyebben eladható a hőszigetelt társas házi otthon. A családi házaknál azonban már az árakban is találhatunk különbséget, mivel 5-10 %-al drágábban is értékesíteni lehet az ilyen ingatlanokat.Környezetvédelem:


Ha a otthonát hőszigeteli, azzal a maga környezetét is óvja. Az új ingatlaneladási törvények miatt mára kötelező a lakászöldkártya, amellyel a lakásának káros-anyag kibocsátását besorolják egy energiaosztályba, majd egy bizonylatot állítanak ki róla. Lehet mai világunkba még nem elsődleges szempont egy lakásvásárláskor egy ház energia besorolása, de néhány év múlva már jelentősen előtérbe fog helyeződni a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások felhasználása.
Klimatizálás:


Magától értetődően egy jó szigetelés nem csak a lakásunk fűtési, hanem a hűtési energiáját is kíméli, ráadásul 3x annyit, mivel 1 celsius fok hűtéshez háromszor annyi energia kell, mint ugyanennyi fok hűtéséhez.
Szebb homlokzati látvány:


A megrendelőink nagy része elsődleges céljaként csak a homlokzat felújítása miatt hív fel bennünket, melyen, ha már dolgozunk, általában le is szigetelünk. A hőszigeteléssel egy elég jó felületet képezünk a falon, a repedések nehezen jelennek meg, leomlani pedig elég nehezen tud. Ezzel hosszútávon gyönyörű homlokzatot képeztünk a falazatunkra.
 

 

Nagy Krisztofer

 

 

06 20 509 0199

 

 

dryvit1999@gmail.com

Hőszigetelés - Homlokzati hőszigetelés Magyarország egész területén

Dryvit hőszigetelés - homlokzati hőszigetelés - homlokzati hőszigetelés árak - hőszigetelés kivitelezés - hőszigetelő anyagok

Baranya megye - Bács-Kiskun megye - Békés megye - Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Csongrád megye - Fejér megye - Győr-Moson-Sopron megye - Hajdú-Bihar megye - Heves megye - Jász-Nagykun-Szolnok megye - Komárom-Esztergom megye - Nógrád megye - Pest megye - Budapest - Somogy megye - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Tolna megye - Vas megye - Veszprém megye - Zala megye

 

Hőszigetelés Pest megye :  Gödöllő. Üllő, Vác, Biatorbágy, Abony, Vecsés,
 
Hőszigetelés Komárom-Esztergom megye : Tatabánya, Esztergom, Komárom, Dorog,
 
Hőszigetelés Fejér megye: Székesfehérvár, Mór, Dunaújváros, Bicske,

Hőszigetelés Tolna megye: Szekszárd, Bonyhád, Paks, Dombóvár, Dunaföldvár,
 
Hőszigetelés Veszprém megye: Veszprém, Várpalota, Pápa, Balatonfüred,
 
Hőszigetelés Baranya megye: Pécs, Mohács, Komló, Szigetvár, Bátaszék, Pécsvárad,

Hőszigetelés Somogy megye : Kaposvár, Siófok, Marcali, Barcs, Nagyatád, Balatonboglár, Balatonlelle,
 
Hőszigetelés Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szolnok, Jászberény, Kunszentmárton, Mezőtúr, Karcag, Kunhegyes, Tiszafüred,

 

Hőszigetelés Hajdú-Bihar megye : Debrecen, Hajdúszoboszló, Polgár, Berettyóujfalu, Püspökladány, Nádudvar, Földes, Kaba,

Hőszigetelés Békés megye : Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Békés, Szarvas,
 
Hőszigetelés Csongrád megye : Szeged, Makó, Szentes, Hódmezővásárhely, Csongrád, Sándorfalva, Kistelek, Mindszent, Mórahalom,
 
Hőszigetelés Heves megye : Eger, Heves, Hatvan, Gyöngyös,

Hőszigetelés Borsod-Abaúj-Zemplén megye : Miskolc, Ózd, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Sátoraljaújhely, Sárospatak, Sajószentpéter, Edelény, Szerencs, Putnok, Nyékládháza, Felsőzsolca, Encs, Mezőcsát, Sajó vidéke,

Hőszigetelés Bács-Kiskun megye: Kecskemét, Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskőrös, Nagykőrös, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskunmajsa, Tiszakécske, Jánoshalma, Lajosmizse, Kecel, Solt, Soltvadkert,

 

Hőszigetelés Budapesten: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., kerületekben.

Hőszigetelés Szabolcs-Szatmár-Bereg megye : Nyíregyháza, Mátészalka, Nagykálló, Tiszavasvári, Ibrány, Vásárosnamény, Záhony, Nyírbátor, Kisvárda, Fehérgyarmat
 
Hőszigetelés Vas megye : Szombathely, Kőszeg, Sárvár, Celldömölk,
 
Hőszigetelés Nógrád megye : Salgótarján, Balassagyarmat,

Hőszigetelés Győr- Moson-Sopron megye: Győr, Sopron, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Csorna, Jánossomorja,
 
Hőszigetelés Zala megye : Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Zalakaros, Becsehely, Letenye,

Hőszigetelés Balaton és környéke. Badacsony, Révfülöp, Zánka, Balatonfüred, Siófok, Balatonakali, Balatonalmádi